Electronice si electrocasnice / Aspiratoare roboti
Aspirator robot cu mop yeedi vac 2
1200 Lei 400 Lei Disponibilitate In stoc Beneficiezi de retur gratuit in 14 zile

Utilizat ,cu zgarieturi insa functioneaza ireprosabil.


  • 【Acum, totul clar】Sistem unic de curățare oscilantă și putere de aspirație puternică de 3000 Pa, aspira și mopul simultan pentru a curăța petele uscate de pe podelele din lemn/dala/laminat și pentru a aspira murdăria atât de pe covor, cât și de pe podea tare.
  • 【Sense It, Dodge It】Nu este nevoie să ridicați înainte de a curăța, tehnologia 3D de evitare a obstacolelor detectează și ocolește obiectele zilnice, pantofii/boluri pentru animale de companie/jucării pentru copii/șosete, în calea sa. Un adevărat ajutor pentru familiile cu animale de companie și copii.
  • 【Fără murdărie, umedă fără covor】 Identificați tipul de podea și planificați metoda de curățare în consecință. Când este detectat un covor, yeedi vac 2 pro se va îndepărta de covorul dvs. în modul de ștergere și va crește automat puterea de aspirare în modul de aspirare pentru a obține cea mai bună curățare.
  • 【Cartografiere vizuală inteligentă și navigare】 Cu ajutorul cartografierii vizuale inteligente, yeedi vă urmărește spațiul ca pe un GPS. Îți identifică camerele pentru a-ți reconstrui aspectul casei și planifică o cale eficientă de curățare pentru acoperirea întregii podele, fără a pierde niciun punct.
  • 【Auto golirea coșului de gunoi (opțional)】Compatibil cu stația de golire automată yeedi pentru golirea automată a coșului de gunoi. Cu un sac de praf de 2,5 L, yeedi blochează 30 de zile de murdărie, astfel încât să poți uita de aspirat și să te concentrezi pe ceea ce contează cel mai mult.
  • 【Curățare personalizabilă】 Aplicația intuitivă yeedi vă permite să personalizați curățarea setând niveluri de aspirare și de debit de apă pentru diferite mizerie, alegând secvența de curățare, curățarea unei anumite încăperi/zone și multe altele cu o simplă atingere a hărții de acasă editabile.
  • 【240 de minute de funcționare】Aspiratorul robot yeedi vac 2 poate dura maxim 240 de minute de funcționare cu o singură încărcare, perfect pentru curățarea casei mari. Se reîncarcă automat când bateria se descarcă și reia curățarea de unde a rămas.
  • 【Cumpărați cu încredere】roboții yeedi vin cu o garanție de 1 an fără griji și vă promitem să înlocuim aspiratorul robot cu unul nou dacă apare vreo problemă de calitate în perioada de garanție. (Notă: aspiratorul robot yeedi este compatibil doar cu 2.4 Ghz Wifi)

Cumparate frecvent