Electronice si electrocasnice / Aspiratoare verticale
Aspirator vertical Ariete Handy Force 2761 , 2 in 1, 600 W, filtru HEPA
450 Lei 220 Lei Optiuni cumparare UtilizatNou Disponibilitate In stoc Beneficiezi de retur gratuit in 14 zile

Aspirator vertical Ariete Handy Force 2761 , 2 in 1, 600 W, filtru HEPA, tehnologie ciclonica, fara sac, perie traditionala, tub telescopic, rosu / negru

 

Handy Force este noua matura electrica usoara si la indemana, cu dubla functie: ideala pentru curatarea covoarelor si a pardoselilor si pentru curatarea crapaturilor, tesaturilor si suprafetelor care sunt mai greu de atins datorita aspiratorului de mana puternic si a accesoriilor furnizate. Handy Force, practic, versatil si cu rezervor detasabil si lavabil, are o tehnologie ciclonica care maximizeaza puterea de aspirare si durata filtrelor .Este excelent pentru curatarea interioarelor masinii. Cele mai bune rezultate de curatare garantate!

Puterea de aspirație a Handy Force, combinată cu filtrul Hepa, asigură nu numai aspirația profundă, ci și eliminarea micro prafului, a acarienilor și a polenului care astfel răman prinși in interiorul rezervorului, evitand dispersarea lor in aer.

Peria universală este concepută pentru a curăța in profunzime orice tip de pardoseală, chiar și pe cele mai delicate precum marmura, gresie porțelanică sau ceramică. Handy Force aspirați și curățați orice suprafață!

Handy Force devine rapid un aspirator ideal pentru aspirarea și răcorirea canapelelor și fotoliilor, dar și a interiorului mașinii. Gata cu praful, cand Ariete Handy Force este in jur!

 

 

Cumparate frecvent