Electronice si electrocasnice / Aspiratoare
Aspirator de mana ,pentru masina si casa INVICTUSONE Deluxe - Compact și puternic - Sistem de filtru de aer - Timp de funcționare 15 min - 0,5 kg -
600 Lei 350 Lei Disponibilitate In stoc Beneficiezi de retur gratuit in 14 zile

Stare excelenta, resigilat 

Un mini aspirator fără fir puternic: Datorită motorului său BLDC, acest mic aspirator fără fir este de 2,5 ori mai puternic decât un aspirator convențional. Faceți curățarea mai gratuită și mai eficientă

Cu un kit de accesorii: acest aspirator fără fir include multe accesorii interschimbabile, permițându-vă să curățați cu precizie orice tip de suprafață, chiar și pe cea mai sensibilă.

GOLȚIȚI UȘOR ASPIRATORUL Acest mini aspirator este fără sac și dispune de un sistem de curățare rapidă care vă permite să îndepărtați cu ușurință praful. Pur și simplu apăsați un buton pentru a goli tava. Acesta din urmă are o capacitate de 900 ml.

Un aspirator de încărcat Cu o durată de funcționare de 15 minute, aspiratorul Invictus One trebuie încărcat după utilizare. Puneți pe baza desemnată timp de 3-4 ore pentru o încărcare completă.

PENTRU AER MAI SANATOS IN CASA DVS. Aspiratorul este echipat cu 2 sisteme de filtrare a aerului: un filtru HEPA si un filtru 18/10, asigurand un aer mai sanatos in casa dumneavoastra in viata de zi cu zi.

Cumparate frecvent