Electronice si electrocasnice / Aspiratoare roboti
Robot mop ZACO W450 cu rezervor separat de apă proaspătă și murdară, ștergere umedă până la 80 de minute, ștergător automat pentru podea tare, podea din lemn și parchet, navigație inteligentă, aplicație și control Alexa
1300 Lei 850 Lei Disponibilitate In stoc Beneficiezi de retur gratuit in 14 zile

Produs in stare excelenta ,resigilat.

Rezervoare de apă separate: un rezervor de apă dulce (850 ml) și un rezervor de apă murdară (900 ml) asigură o igienă sporită și eficiență de curățare fără urme și reziduuri.

Rezistenta mare: datorita timpului lung de functionare (pana la 80 de minute) si a zonei mari de curatare (pana la 60 m²), mai multe incaperi pot fi sterse automat intr-o singura trecere.

Pentru podele dure de toate tipurile: prin decojirea și absorbția apei murdare, robotul mop umed este potrivit și pentru podele din lemn, cum ar fi parchetul (reglați cantitatea de apă „blând”).

Ușor de utilizat: controlați pur și simplu aspiratorul robot prin butonul de pornire automată, telecomandă, aplicația pentru smartphone sau inteligent prin Alexa și Google Home.

Navigare la 360° cu camera PanoView și evitarea alergării covoarelor: mobilierul și covoarele sunt protejate de robotul aspirator umed ZACO W450

Descriere

ZACO W450 este un robot mop umed inteligent cu rezervor separat de apă proaspătă și rezervor de apă murdară pentru curățarea curată și temeinică a podelei. Deci apa curată de cea murdară este separată și nicio cârpă murdară nu rămâne în urmă la ștergere. Bateria puternică Li-ion de 2900 mAh îi oferă lui ZACO W450 o rezistență ridicată cu un timp de curățare de până la 80 de minute. și o gamă de până la 60 m² pe podele dure de toate tipurile. Cu camera de navigare precisă la 360° PanoView cu giroscop, camerele sunt șterse cu precizie pe căi sistematice și praful, părul și chiar murdăria blocată sunt îndepărtate în mod fiabil. Folosind protecția împotriva căderii și senzorii de obstacole, mobilierul și mobilierul sunt protejate în siguranță de zgârieturi. Alergatorii de covoare sunt evitati de garda mica la sol a robotului. Curățarea se face prin sistemul hibrid de curățare în 4 etape.În primul pas, robotul mop W450 umezeste podeaua cu apa curata proaspata, apoi urmeaza curatarea cu rola din microfibra, apa murdara este absorbita separat in rezervorul de apa murdara si apoi podeaua este indepartata pentru a permite o uscare mai rapida. Cu ajutorul a 3 moduri diferite de ștergere, ZACO W450 este capabil să curețe camera optim și individual în funcție de situație. Datorita volumului scazut de 65 dB, stergatorul automat este un ajutor casnic silentios si eficient.

Cumparate frecvent