Electronice si electrocasnice / Friteuze ,slowcookere si multicookere
Friteuza cu aer cald Ultenic K10, Friteuza cu aer 5 L cu 11 programe, Friteuza cu aer cald cu retete online, Ecran tactil, 1500 W
600 Lei 300 Lei Disponibilitate In stoc Beneficiezi de retur gratuit in 14 zile

Nou ,spart usor la baza

Friteuza cu aer cald Ultenic K10, Friteuza cu aer 5 L cu 11 programe, Friteuza cu aer cald cu retete online, Ecran tactil, 1500 W

1 friteuza cu aer cald, 5 functii: Friteutoarele cu aer Ultenic K10 pot fi folosite pentru prajire, coacere, prajire, deshidratare si chiar reincalzire Functia clasica de prajire fara ulei asigura mancare crocanta si suculenta, reduce consumul de ulei cu 90% fata de prajirea normala. Cu această friteuză cu aer cald, vă puteți bucura de mâncare sănătoasă și delicioasă împreună cu familia.

Capacitate mare și eficiență ridicată: capacitatea mare a friteuzei cu aer cald Ultenic K10 de 5 litri este concepută pentru a pregăti alimente pentru întreaga familie deodată. În plus, tehnologia îmbunătățită ASH 2.0 asigură o circulație a aerului de șapte ori mai rapidă și o creștere a eficienței de gătit cu 30%. Lăsați delicatețea fără multă așteptare.

Deveniți bucătar: Cu 11 programe preprogramate, puteți pregăti fripturi, pui, fructe de mare, creveți, slănină, alimente congelate, chipsuri, legume, rădăcinoase, pâine și deserturi la apăsarea unui buton. Friteuza fierbinte vine cu o carte de bucate gratuită cu 100 de rețete și alte sugestii de rețete pot fi găsite în aplicația noastră Ultenic. Ultenic K10 Airfryer ușurează gătitul.

Cumparate frecvent