Electronice si electrocasnice / Mixere si Roboti de bucatarie
Robot de bucatarie Livoo all-in-one cu functie de gatit
1300 Lei 700 Lei Disponibilitate In stoc Beneficiezi de retur gratuit in 14 zile

Nou

Un aliat al dimensiunilor pentru bucataria de zi cu zi.

Robotul de bucatarie incalzit iti permite sa faci minuni in bucatarie. Cu 12 funcții diferite, puteți găti mâncarea la abur pentru a vă bucura de bucătăria dietetică, a găti mâncăruri bune, a face sosuri sau a găti supe delicioase.

Robotul de bucatarie este si un ajutor zilnic. Aparatul poate toca, bate, emulsiona, framanta, amesteca, amesteca si toca mancarea...lasa multe posibilitati de reluare a meselor zilnice.

Panou de control DOP142 g

Un dispozitiv complet.

Robotul de bucatarie incalzit are un vas din otel inoxidabil cu o capacitate mare de 3L, pentru a va permite sa gatiti cantitati mari pentru intreaga familie. Cele 4 lame din oțel inoxidabil vă permit să amestecați toate alimentele cu mare ușurință. Temperatura este precisă și constantă: doar alegeți între 20°C și 120°C pentru a face orice rețetă și a obține o gătit perfectă.

Programați manual temperatura, viteza și timpul de gătire pentru a crea rețete fantastice. Puteți alege între 12 niveluri de putere și puteți profita de funcțiile turbo și impuls. Mixerul cu stand încălzit se reglează direct de pe afișajul LCD pentru o citire vizibilă a informațiilor.

robot de bucatarie DOP142 g

Reveniți la activitățile dvs.

Lasă robotul de bucătărie să gătească pentru tine și revino la afacerea ta. Robotul are un cronometru de 60 de minute și o oprire automată cu semnal acustic. Acest sistem vă permite să faceți ceva mai liniștit. Robotul are si un sistem de blocare de siguranta pentru a evita accidentele si arsurile.

Cumparate frecvent