Electronice si electrocasnice / Gratare ,plite electrice
Gratar electric Senya 2in1 pentru exterior si interior
600 Lei 350 Lei Disponibilitate In stoc Beneficiezi de retur gratuit in 14 zile

Resigilat, stare excelenta
Acest gratar electric de sine statator si de masa, care poate fi folosit atat in interior cat si in exterior, va va permite sa va bucurati de placerile gratarului fara fum! Petrecerile la gratar, mesele cu familia sau prietenii sunt ale tale!

Stăpânește-ți gătitul cu Barbecue Party
Compusă dintr-o parte canelată și o parte netedă, placa acestui grătar este realizată din aluminiu turnat pentru a asigura o mai bună transmisie a căldurii. În plus, puterea sa de 2400W îi permite să atingă temperatura dorită rapid și ușor.

Bucurați-vă de gătit uniform datorită termostatului său reglabil . Într-adevăr, datorită celor 5 poziții diferite de temperatură , puteți alege cel mai potrivit mod de gătit pentru a vă găti perfect carnea, peștele și legumele.

În ceea ce privește suprafața sa de gătit de 44 x 33 cm , gătitul bucăților mari nu va fi o problemă! Drept urmare, fripturile de coastă vor fi binevenite la această petrecere la grătar!

Un gratar electric 2 in 1: in picioare si masa
Cu Barbecue Party , dă frâu liber dorințelor tale: carne, friptură, pui, frigărui, pește, legume și multe altele.

Bucurați-vă de gătit prietenos în aer liber sau în interior cu prietenii sau familia! Acest grătar are un capac cu două poziții. Cand esti afara, actioneaza ca un paravan pentru a obtine o gatire optima dar si pentru a-ti proteja preparatul. În plus, gătitul va fi și mai rapid și va permite o gătire mai uniformă a diferitelor alimente datorită efectului său de „ căldură asistată de ventilator ”.

Pur și simplu scoateți piciorul detașabil pentru a-l transforma într-un grătar de masă. Deștept, nu? Pe de altă parte, acest grătar electric nu face fum, vă permite să vă bucurați pe deplin de mese fără să afumati cartierul!

Întreținere ușoară
Datorită învelișului său antiaderent și a tăvii de grăsime, curățarea nu a fost niciodată mai ușoară. O ștergere cu buretele și să spuneți la revedere reziduurilor alimentare folosite. În plus, acestea sunt detașabile și sunt complet compatibile cu mașina de spălat vase. Ce economisiți timp atunci când vă degresați farfuria pentru un rezultat impecabil!

Transport usor
Pe lângă faptul că este practic pentru curățat, Barbecue Party este și practic pentru transport datorită funcției sale 2 în 1 . Dar și datorită mânerelor laterale integrate .

Cumparate frecvent