Electronice si electrocasnice / Aspiratoare roboti
Robot de aspirare ecovacs deebot ozmo 920
1900 Lei 850 Lei Disponibilitate In stoc Beneficiezi de retur gratuit in 14 zile

Produs second hand - Stare foarte buna. Are putine utilizari .


Eficienta ridicata de curatare.
Performanta de curatare din ce in ce mai puternica.

Sistem de retentie a presiunii
Sistemul revolutionar de retinere a presiunii optimizeaza eficienta energetica si asigura o presiune ridicata a vidului, cu un nivel de zgomot surprinzator de scazut.

Perie plutitoare 2.0
Cu cel mai recent design al suspensiei si designul optimizat al pensulei, OZMO 920 poate matura fisuri adanci de pana la 4 mm.

Cartografiere si navigare cu laser Smart Navi 3.0 ™ actualizate
Experienta de curatare din ce in ce mai inteligenta.

Calea eficienta de curatare
Pe masura ce OZMO 920 va cunoaste casa, va invata cea mai eficienta cale de curatare pentru nevoile dvs. unice. Lasandu-va cu o curatare impecabila, de fiecare data.

Cartografiere pe mai multe etaje
Abilitatea de a scana si stoca mai multe harti cu diferite niveluri ale casei dvs. Robotul isi va personaliza curatenia dupa ce va identifica harta in care se afla. De asemenea, puteti personaliza unde doriti sa curate robotul in fiecare harta.

Actualizat Virtual Boundary ™
Virtual boundary ™ nu numai pentru vid, ci si pentru curatarea acum. Utilizand aplicatia ECOVACS Home puteti crea limite virtuale, restrictionand robotul de la curatarea anumitor zone.

Mod personalizat
Curatati-va casa exact asa cum doriti. Cu modul definit de utilizator, va puteti desena propria zona pe harta in aplicatia ECOVACS. DEEBOT-ul dvs. va curata doar aceasta zona - perfecta pentru zonele deosebit de frecventate.

Tehnologie de curatare OZMO ™
Performante de stergere mai bune.

Aspiratoare si mopuri dintr-o data
Cu o pompa de apa electronica inovatoare si un rezervor, robotul dvs. va mopi si va aspira in acelasi timp, lasand podeaua dvs. impecabil de curata.

Rezervor mare de apa controlat inteligent unic
Inclusa in OZMO ™, capacitatea de apa ar putea face fata curatarii intregii case. Cel mai important este ca puteti comuta cantitatea de apa prin aplicatia mobila in functie de diferitele nevoi atunci cand OZMO 920 face mopul.

Detectarea covoarelor
Manevrati inteligent podeaua complicata cu covoare. Flexibil si initiativ, OZMO 920 va detecta instantaneu si va reactiona la covor, apoi va alege sa mareasca puterea in timpul aspirarii sau sa evite covorul in timpul curatarii, gasind cea mai buna operatie de curatare pentru acesta.

Profil redus si performanta puternica de mobilitate
Acoperire tot mai completa.

Controlul aplicatiei
Curatati-va casa de oriunde, oricand. Conectivitatea aplicatiei va permite sa preluati controlul si sa programati o curatare sau sa va monitorizati starea curenta de curatare din palma.

Google Home
Experimentati controale convenabile, hands-off. Daca sunteti utilizator Google Home, va puteti conecta dispozitivele inteligente de acasa la robotul dvs. si ii puteti spune cand si cum sa incepeti curatarea.

Incarcare automata
Nu va faceti griji niciodata despre incarcarea robotului. Cand bateria este descarcata, robotul dvs. inteligent se va intoarce automat la statia sa de andocare pentru a se incarca singur.

Curatare continua
Cand ramane la incarcare, robotul dvs. revine automat la statia sa de andocare. Odata incarcat complet, continua curatarea acolo unde a ramas.

Curatare programata
Nu mai veni niciodata acasa intr-o casa dezordonata. Pur si simplu programati o curatare si lasati robotul sa se ocupe de restul.

Tehnologia de siguranta a scarilor
Nu va faceti griji ca robotul dvs. cade pe scari. Va simti caderea si va inversa in siguranta directia, continuand sa va curate eficient casa.

Sistem anti-coliziune
Va puteti simti in siguranta, stiind ca robotul dvs. va va proteja valoros in casa in timpul curatarii. Cu senzorii sai anti-coliziune si barele de protectie cu perne moi, robotul dvs. va evita obstacolele si va va proteja mobilierul.

Raportare vocala
Tine-te la curent. Robotul dvs. va raporta ceea ce face si va va oferi actualizari in timp real.

OTA
Prin utilizarea tehnologiei „Over The Air”. Puteti doar sa va actualizati aplicatia pentru a obtine functiile optimizate si extinse.

Filtru de aer de inalta eficienta
Respirati usor in timp ce robotul dvs. se curata. Cu filtrul sau de inalta eficienta, robotul dvs. va reduce declansatoarele nascute in aer in timp ce aspirati.


 

Cumparate frecvent