Electronice si electrocasnice / Alte aparate de curatat
Plita 2in1 pe gaz si electrica Faure FGM64300T
1200 Lei 700 Lei Disponibilitate In stoc Beneficiezi de retur gratuit in 14 zile

SIGILATA 

Doi in unu ! Gatiti cu doua metode: pe gaz sau electric in functie de nevoi!


Aceasta plita mixta Faure FGM64300 T are 3 arzatoare pe gaz si 1 arzator electric oferind libertatea de a folosi metoda de gatit care se potriveste cel mai bine nevoilor tale la momentul respectiv. Una dintre plite are o putere mare de 3000 W , ideală pentru a vă prăji carnea sau a vă fierbe lichidele rapid. Nu veți mai avea nevoie de chibrituri pentru a vă aprinde arzătoarele, datorită aprinderii sale „cu o mână” , tot ce aveți nevoie este o simplă apăsare a pârghiei și gata.

Gătiți cu gaz în siguranță, cu siguranța termocuplului . Învelișul său de email maro „Terre de France” și grilajele de email îi conferă un aspect vintage. 


Placă de gătit mixtă

Această plită mixtă vă oferă libertatea de a găti fie cu gaz, fie cu plita electrică, se adaptează tuturor stilurilor de gătit.


Semineu fata stanga

Această vatră are o putere de 3000 W pentru a găti rapid și este potrivită și pentru gătitul dumneavoastră susținut.


2 gratare emailate

Această masă este echipată cu suporturi din fontă care asigură stabilitate perfectă pentru toate tigăile tale. În plus, vei fi sedus de estetica lor. 


Aprindere cu o singură mână

Pentru a aprinde flacăra, pur și simplu apăsați și rotiți maneta în sens invers acelor de ceasornic, poziționând-o pe simbolul de flacără minimă.


Siguranța termocuplului

Opreste automat gazul in cazul in care flacara se stinge neasteptat: ofera siguranta totala pentru utilizare in siguranta. 


Comenzi laterale 

Sunt greu accesibile pentru copii, astfel încât asigură o siguranță optimă.


Această plită este vândută cu un cablu de alimentare de 1 metru, 10 fără ștecher.

Reglat pentru gaz de oras - Livrat cu injectoare

Cumparate frecvent