Electronice si electrocasnice / Aspiratoare roboti
Aspirator robot proscenic m8
1200 Lei 800 Lei Disponibilitate In stoc Beneficiezi de retur gratuit in 14 zile

Clasa A- Resigilat

Aspirator robot Proscenic M8 WLAN cu funcție de ștergere
- Robot aspirator cu navigare cu laser
- Google Home și control pentru aplicații

Brand Proscenic
Culoare Negru
Compoziția celulei bateriei Litiu Ion

 Tehnologie laser 4.0: LDS poate scana mediul la 360 de grade chiar și pe timp de noapte. Și apoi algoritmul de înaltă precizie calculează ruta optimă de curățare. 
- Plan individual de curățare: sistemul de navigație cu laser de înaltă precizie cartifică casa și apoi este creată harta în timp real. Puteți face apoi un plan de curățare pentru anumite camere sau zone prin intermediul aplicației Proscenic.
- Aplicație și control vocal: ruta exactă de curățare este afișată în aplicația Proscenic. Puteți configura zonele de blocare prin intermediul aplicației unde aspirarea și ștergerea sunt interzise. Puterea de aspirare și debitul de apă pot fi, de asemenea, ajustate prin intermediul aplicației. În plus, puteți crea planuri de lucru pentru anumite încăperi. Robotul este compatibilcu Google Assistant și îl puteți controla cu comenzi vocale. (compatibil doar cu rețeaua 2.4G)
Aspirare și ștergere 2 în 1: puteți începe să ștergeți fără a schimba recipientul. Aspirarea și ștergerea 2 în 1 duce la un efect de curățare mai bun. Debitul de apă poate fi reglat pe 4 niveluri. Îl puteți regla în funcție de tipul de podea pentru a evita deteriorarea solului. Robotul cu baterie de 5200 mAh permite curățarea temeinică dintr-o dată. Poate funcționa până la 200 de minute după încărcarea completă.
-Putere de aspirare puternică: aspiratorul robot M8 are 3 niveluri de putere de aspirare (până la 3000 Pa), care pot îndeplini diferite cerințe. Când covorul este detectat, puterea de aspirare crește la nivel maxim.

Cumparate frecvent