Electronice si electrocasnice / Aspiratoare verticale
Aspirator cu baterie Eureka H11 450 W, Aspirator wireless până la 65 min. Aspirator 2 în 1 Păr de animale de companie pentru covoare podea tare, Aspirator cu baterii și Aspirator de mână cu afișaj LED
1500 Lei 700 Lei Disponibilitate In stoc Beneficiezi de retur gratuit in 14 zile

Resigilat 

Putere de aspirare puternică: motorul de 450 W al aspiratorului cu băț Eureka H11 garantează o putere de aspirare puternică cu un nivel redus de volum pentru curățarea eficientă a covoarelor și a podelelor dure.

【Timp de funcționare 65 de minute】Bateria detașabilă de înaltă performanță oferă până la 65 de minute de funcționare continuă; încărcare completă în 5-6 ore; perfect pentru curatarea intregii case.

Curățare versatilă pe mai multe suprafețe: putere de aspirație reglabilă și viteza periei pentru diferite tipuri de podea. Trei niveluri de putere: modul Eco (65 de minute) pentru curățarea zilnică a podelei și praful învolburat; Modul de eficiență (20 de minute) pentru curățarea regulată a covoarelor, podelelor și canapelelor; Modul Boost (12 minute) pentru praf încăpățânat, îndepărtare profundă a prafului și particule mari.

Recipient de praf detașabil XL: capacitate de 1,2 litri pentru curățarea eficientă a suprafețelor mai mari. Recipient de pulbere complet detașabil pentru o curățare ușoară.

Cumparate frecvent