Resigilat, stare buna
Aparat de vidat cu camera
Functii sigilare: automata si manuala
Functii vidare: automata si manuala
Bara de sigilare 25 cm
Viteza de aspiratie: 70 litri/ minut (-0.95 bar)
Ideal pentru legume, fructe, peste, nuci, fructe de mare
Tip alimente: solide, uscate, sensibile, umede, lichide
Tip vidare: uscata, umeda, lichida, marinare
Potrivit pentru uz rezidential
Display practic care indica progresul sigilarii
Bara de sigilare dubla
Pompa profesionala cu dublu piston
Picioruse anti-alunecare
Material: otel inoxidabil si usa cu geam transparent
Include: 20 de pungi (25×28 cm), un furtun de vidare pentru recipiente
Putere: 280 W
Dimensiuni (l x H x A): 32 x 17.5 x 35.5 cm
Dimensiune camera (l x H x A): 26.5 x 6 x 26.5
cm
Greutate: 8.4 kg
Usor de depozitat oriunde in bucataria dumneavoastra, aparatul de vidare VacuChef 40 va ajuta sa pastrati alimentele proaspete o perioada de timp indelungata, multumita camerei de vidat incapatoare, puteti marina dar si sigila de la alimente uscate, umede, tari sau moi. Usa cu geam transparent va permite sa urmariti tot procesul de vidare. Usor de folosit si intretinut, dispozitivul este fabricat din otel inoxidabil, rezistent.
Aparatul de vidat cu camera VacuChef 40 de la Caso Germany este un dispozitiv elegant si eficient, rezistent si compact, ce asigura vidarea de aproape 100% a alimentelor cu o pompa profesionala de vid. Este usor de folosit si controlat prin instrumentul integrat de masurare al presiunii si afisarea digitala a procesului. O calitate speciala a aparatului de vidat cu camera VacuChef 40 este vidarea alimentelor care sunt in proportie mare lichide. Sosurile, supele, sucurile sau carnea marinata poate fi depozitata usor datorita materialului dublu al pungilor.