Electronice si electrocasnice / Espressoare si cafetiere
Esspresor manual Princess 249412, 1100 W, 20 bar, Rezervor detasabil 1.5 l, Dispozitiv spumare, 3 filtre, Cafea macinata / capsule, Negru / Argintiu
700 Lei 400 Lei Disponibilitate In stoc Beneficiezi de retur gratuit in 14 zile

 CLASA A -RESIGILAT ,STARE CA NOU

 

Espressor  manual Princess 249412, 1100 W, 20 bar, Rezervor detasabil 1.5 l, Dispozitiv spumare, 3 filtre, Cafea macinata / capsule, Negru / Argintiu

  


 


Simțiți-vă ca un adevărat barista acasă cu espressorul Princess 249412. Acest aparat de cafea conceput elegant vă asigură că puteți face un espresso extraordinar de puternic și intens acasă. Pompa de 20 bar asigură presiunea perfectă pentru 1 din 2 căni de cafea espresso măcinată. Mașina Princess Espresso este de asemenea echipată cu un spumant de lapte, astfel încât să puteți face lapte spumat perfect pentru cel mai gustos cappuccino și late macchiato. Adu o bucată din Italia în casa ta cu aparatul Princess Espresso.


 


Rezervor de apă de 1,5 litri

Umpleți rezervorul de apă transparent și așezați-l pur și simplu în suport pe spatele mașinii Princess Espresso. Rezervorul de apă are o capacitate maximă de 1,5 litri, așa că nu trebuie să-l reumpleți după ce faceți un espresso delicios. Datorită indicatorului de nivel al apei, puteți vedea imediat dacă există suficientă apă în el pentru o cană suplimentară.


 


Spumă de lapte pentru cappuccino delicios

Mașina Princess Espresso are, de asemenea, o spumă de lapte, astfel încât să puteți face variante delicioase de espresso cu lapte spumat. Tratează-te pe tine sau pe prietenii tăi și familia cu un cappuccino delicios, un macchiato latte elegant sau un macchiato espresso revigorant. După utilizare, duza de abur este, de asemenea, foarte ușor de curățat.


 


3 filtre de inserție diferite

Pur și simplu alegeți între 1 sau 2 căni de cafea, introducând filtrul corect în suportul filtrului și umpleți-l cu cantitatea corectă de boabe de cafea măcinată. Acest suport filtru, numit și piston, are două vârfuri, astfel încât să puteți face 2 căni de espresso în același timp. 


 


Pompa de lux de 20 bar pentru o presiune perfectă

Mașina Princess Espresso are o pompă bună de înaltă calitate pentru a asigura o presiune optimă. Astfel obții un gust intens și rezultatul perfect timp după timp.


 

Cumparate frecvent