Electronice si electrocasnice / Aspiratoare roboti
Robot de aspirare DEEBOT OZMO T8+
2800 Lei 1100 Lei Disponibilitate In stoc Beneficiezi de retur gratuit in 14 zile

In stare perfecte de funcționare, curatat . Prezinta zgârieturi pe suprafetele lucioase .

DEEBOT OZMO T8 este primul robot de aspirare și ștergere cu mopul cu tehnologia modernă 3D TrueDetect. Cu tehnologia cu lumină structurată și algoritmul de scanare 3D, robotul scanează împrejurimile cu precizie extremă și detectează chiar și cele mai mici obstacole din încăpere, pentru a evita coliziunile, blocarea sau încurcarea. Echipat cu noua tehnologie TrueMapping, cartografiază locuința dvs. cu o precizie de 4 ori mai mare (comparativ cu roboții DEEBOT cu navigare laser standard).


O curățare detaliată cu eficiență de curățare superioară este asigurată cu sistemul puternic de aspirare și menținere a presiunii de la ECOVAC, precum și cu tehnologia nouă și unică de ștergere cu mopul OZMO™ Pro, care constă într-un rezervor de apă și o placă de ștergere cu mopul cu vibrații la frecvență înaltă, ideală pentru curățarea petelor dificile.


Caracteristicile, precum setarea limitelor virtuale, detectarea covoarelor, curățarea individuală programată pe camere și cartografierea mai multor tipuri de podele simplifică curățarea.Cumparate frecvent