Aparat de vidat Laica VT3240 XPro, 22 l/min, Banda dubla de sigilare, Functie Marinare
Fructele si legumele dumneavoastra vor fi pastrate in conditii optime datorita aparatului de vidat Laica VT3240 XPro.
Aparatul de vidat Laica VT3240 XPro absoarbe aerul din pungile cu produse alimentare si apoi le inchide ermetic.
Laica VT3240 XPro functioneaza complet automat cu ajutorul unui compresor de mare putere dotat cu pompa dubla de aspirare.
Comandarea functiilor se face de la cele 7 taste. Display-ul de pe capac indica progresul procesului selectat.
Puterea de aspiratie se poate selecta intre cele doua moduri de vacuum: normal sau delicat.
Puteti opta pentru 3 tipuri de sigilare a pungii pentru alimente uscate, umede sau ude.
Aparatul de vidat Laica VT3240 XPro este dotat cu functia de marinare rapida.
Pentru o utilizare mai usoara, aparatul de vidat Laica VT3240 XPro este prevazut cu compartiment pentru pastrarea rolei si cutter pentru o taiere facila a rolei la dimesiunea potrivita.
Utilizarea aparatului:
In cazul alimentelor fragile, utilizatorul poate comanda, oricand considera necesar, oprirea procedeului de vidare si sigilarea pungii prin apasarea tastei SEAL.
Pentru o sigilare cat mai sigura a pungilor, aparatul este dotat cu banda dubla de sigilare.
Aparatul de vidat este dotat cu camera detasabila de colectare a lichidelor pentru a permite eliminarea eventualelor lichide in exces.
Compresorul are o capacitate maxima de aspiratie de 22 litri/minut.
Poate vida hrana uda, umeda si alimente uscate.
Aparatul de vidat Laica VT3240 XPro vine pregatit cu:
Specificatii tehnice:
Pachetul contine: aparat de vidat Laica VT3240 XPro, doua role (28x500 cm), furtun pentru vidarea recipientelor, cutter pentru taiat role integrat in carcasa, manual de utilizare in limba romana.
Aparatul de vidat Laica se poate folosi cu urmatoarele comsumabile:
Ambalarea in vid - descrierea procedeului:
Ambalarea in vid reprezinta o tehnologie moderna de impachetare si pastrare a produselor alimentare.
Procedeul ambalarii in vid (sau vacuum) consta in introducerea alimentului intr-un ambalaj dintr-un material impermeabil la gaze si extragerea aerului din interior cu ajutorul unei pompe de vid. Astfel se evita contactul produselor cu oxigenul care poate declansa reactii ce duc la alterarea produsului.
In lipsa oxigenului inmultirea microorganismelor (bacterii, mucegai) este stopata si procesul de alterare a alimentelor este intarziata. In acest fel, produsele alimentare se pastreaza in conditii de siguranta.
Avantajele ambalarii alimentelor in vid:
Timpul de conservare al alimentelor ambalate in vid: