Electronice si electrocasnice / Mixere si Roboti de bucatarie
Robot de bucatarie Kenwood, bol de 2.1L , 800 W, FDP300WH, alb
450 Lei 250 Lei Disponibilitate In stoc Beneficiezi de retur gratuit in 14 zile

RESIGILAT


PUTERNIC: 2 viteze plus robot de bucatarie cu impulsuri pentru a face multe tipuri de retete si pentru a va asigura ca sunteti stapânul bucatariei dvs.

Multi-mor toaca si macina ierburi, condimente si nuci. Discurile reversibile de feliere si maruntire sunt ideale pentru a rade brânza si cartofii.

EMULSIONANT: Utilizati setarea mai rapida pentru a face bauturi precum milkshake-uri si smoothie-uri. Utilizati setarea puls pentru a sufla alimentele în rafale scurte pentru a asigura un amestec perfect de fiecare data.

STABIL SI SIGUR: Picioare din cauciuc pentru stabilitate sporita în timp ce tocati si faceti piure la orice viteza pe care o alegeti.

O varietate de feluri de mâncare: Acest robot de bucatarie vine cu o mare varietate de accesorii pentru a va ajuta sa creati o gama larga de feluri de mâncare.

Nota - Dimensiunea completa a vasului este de 2,1 litri. Marcajele laterale ajung doar pâna la 1,2 litri, deoarece aceasta este capacitatea maxima atunci când este utilizat pentru procesarea lichidelor.


Detalii tehnice

Marca Kenwood

Numar de model KE-FDP301WH WHITE

Culoare Alb

Dimensiuni produs ‎36,5 x 19 x 20 cm; 2,3 kilograme

Capacitate 2,1 litri

Numarul de viteze 2

Caracteristici speciale: râsnita încorporata

Greutatea articolului 2,3 kg

Cumparate frecvent