Lenjerii de pat / Lenjerii pat dublu
Lenjerie de pat dublu, cu elastic, damasc, bleu, 6 piese
229 Lei 149 Lei Disponibilitate In stoc Beneficiezi de retur gratuit in 14 zile

Lenjeria de pat din bumbac Damasc este un tip de lenjerie de pat de lux, fabricată dintr-un material de înaltă calitate cunoscut sub numele de bumbac Damasc. Acest tip de bumbac este renumit pentru textura sa fină și durabilitatea sa. Această țesătură este caracterizată de un model complex și detaliat, care este creat prin împletirea diferitelor fire de bumbac într-un mod specific.


Bumbacul Damasc este cunoscut și pentru proprietățile sale naturale de respirație și absorbție a umidității, ceea ce face lenjeria de pat din acest material potrivită pentru a vă menține confortabil și uscat în timpul somnului. De asemenea, bumbacul Damasc este moale și plăcut la atingere, oferind o senzație luxoasă și confortabilă.


Lenjeria de pat din bumbac Damasc este, de obicei, ușor de întreținut și rezistentă la uzură, ceea ce o face o investiție pe termen lung. Este recomandat să respectați instrucțiunile de spălare și îngrijire specificate pentru a menține calitatea și aspectul lenjeriei de pat în timp.


Setul contine:


1 x cearceaf de pilota - 200x230 cm


1 x cearceaf de pat - 232x250 cm


Se potriveste pentru o saltele de 160x200 cm si 180x200 cm


2 x fete de perna - 70x70 cm


2 x fete de perna - 55x80 cm

Cumparate frecvent