Electronice si electrocasnice / Aspiratoare verticale
Aspirator fără fir vertical Dreame v10 mistral
1200 Lei 600 Lei Disponibilitate In stoc Beneficiezi de retur gratuit in 14 zile
  • Stare buna, urme de utilizare usoare/

  • [Motor digital de până la 100.000 RPM] Aspiratorul fără fir Dreame V10 Mistral dispune de un motor digital care își mărește eficiența față de modelele anterioare și la 450W și 100.000 RPM, oferind o putere de aspirație care poate fi curățată temeinic în zonele cele mai dificile.
  • [60 de minute de viață a bateriei] Bateria oferă 60 de minute de funcționare în modul standard, vă permite să curățați case mari cu o singură încărcare. Pentru o curățare temeinică, puteți alege între modul eficient care oferă 30 de minute de funcționare și modul turbo pentru zonele cele mai dificile care pot ajunge până la 10 minute de funcționare.
  • [Sistem de 5 filtre pentru curățarea aerului] Dreame V10 Mistral dispune de un sistem inovator de 5 filtre care conține filtru HEPA de calitate H12 care îndepărtează particulele microscopice de praf și eliberează aerul cu o curățare de 99,9%.
  • [Tehnologia de anulare a zgomotului] Designul ergonomic reduce zgomotul prin reducerea drastică a zgomotului. În plus, Dreame V10 Mistral atinge o putere de aspirare de trei ori mai silențioasă decât alte aspiratoare datorită materialelor sale inovatoare și de înaltă calitate cu spumă de absorbție a sunetului.
  • [Model european] Dreame V10 Mistral este un model exclusiv pentru Europa, care include o garanție de 2 ani, servicii și asistență pentru clienți de înaltă calita

Cumparate frecvent