Electronice si electrocasnice / Gratare ,plite electrice
Gratar electric, Severin, KG2392, 1800W, 27 x 24 cm, Argintiu
550 Lei 280 Lei Disponibilitate In stoc Beneficiezi de retur gratuit in 14 zile

Resigilat

MarcaSeverin

MaterialOţel inoxidabil

CuloareArgint

Greutatea articolului5,6 kilograme

Tip de finisareRezistent la lac

Material cadruOţel inoxidabil

Placile gratarului pot fi indepartate pentru curatare in masina de spalat vase. Are funcție de grătar: atunci când este desfășurat, apare o suprafață mare de grătar. În plus, un regulator de temperatură, lămpi de control și o tavă de picurare.

Datorită acestui fapt, are o aplicație cu mai multe fațete: Pentru prepararea cărnii, păsărilor, sandvișurilor tip panini sau a altor gustări. Grătarul nu a fost atât de ușor. Lac rezistent la temperaturi ridicate. Partea superioară a capacului din oțel inoxidabil.

Farfurii interschimbabile cu acoperire antiaderenta: placi pentru gratar cu caneluri si placi simple de copt. Plăcile de grătar pot fi îndepărtate pentru curățare.

Balamale pentru oprirea plăcii superioare a grătarului pentru coacere. Funcția grătar: după desfășurarea unei suprafețe mari de grătar. Comutator pornit/oprit. Regulator de temperatura.

Lumini de control. Cadă de grăsime. Putere: 1800 W. Dimensiunile plăcii grătar: aprox. 27 x 24 cm.

Descriere

Gratar fara fum, acasa si in aer liber, pe tot parcursul anului. Lac rezistent la temperaturi ridicate, 2 tipuri de placi de gratar interschimbabile (netede si canelate) acoperite cu invelis antiaderent si balamale care permit oprirea placii superioare a gratarului pentru coacere - Comoditate, functionalitate si „calitate germana”.


Cumparate frecvent